Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie drobiowego mięsa z rosołu. Tym razem w pomidorach z lekką nutą smaków chińskich. Wystarczy 20 min (razem z ugotowaniem ryżu) i poniedziałkowy obiad mamy już gotowy. Obiad dla amatorów mięsa drobiowego.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5520
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9345
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 184
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5520
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9345
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 184
Składniki
Mięso oddzielamy od kości ,dzielimy na mniejsze kawałki i zalewamy 500 ml rosołu. Dodajemy szklankę przecieru pomidorowego ,czosnek przeciśnięty przez praskę ,przyprawę do potraw chińskich ,zagotowujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mąkę rozpuszczamy w niewielkiej ilości zimnej wody ,łączymy z sosem ,cały czas mieszając. Szczypiorek siekamy i dodajemy do całości. Podajemy z ryżem.