Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 245
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 118
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 245
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 118
Składniki
1. cebulę i czosnek pokroić drobno, podsmażyć na maśle, dodać pokrojoną na kawałki fasolkę, pora i marchewkę w krążki, chwilę podsmażyć, dodać sól i pieprz, podlać wodą lub bulionem i dusić, 2. fileta pokroić w kostkę, podsmażyć lekko, dodać do warzyw, udusić do miękkości, 3. do śmietany dodać łyżkę gorącego wywaru, wymieszać, wlać do potrawki, pogotować jeszcze chwilę, 4. podawać z ryżem smacznego