Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 17
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208950
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 30
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 17
Przepis na babkę piaskową przybył do Polski ze wschodu, a za panowania króla...
Odsłon: 208950
Składniki
1. cebulę i czosnek pokroić drobno, podsmażyć na maśle, dodać pokrojoną na kawałki fasolkę, pora i marchewkę w krążki, chwilę podsmażyć, dodać sól i pieprz, podlać wodą lub bulionem i dusić, 2. fileta pokroić w kostkę, podsmażyć lekko, dodać do warzyw, udusić do miękkości, 3. do śmietany dodać łyżkę gorącego wywaru, wymieszać, wlać do potrawki, pogotować jeszcze chwilę, 4. podawać z ryżem smacznego