Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 16
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 140
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10971
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 16
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 140
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10971
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Składniki
1. cebulę i czosnek pokroić drobno, podsmażyć na maśle, dodać pokrojoną na kawałki fasolkę, pora i marchewkę w krążki, chwilę podsmażyć, dodać sól i pieprz, podlać wodą lub bulionem i dusić, 2. fileta pokroić w kostkę, podsmażyć lekko, dodać do warzyw, udusić do miękkości, 3. do śmietany dodać łyżkę gorącego wywaru, wymieszać, wlać do potrawki, pogotować jeszcze chwilę, 4. podawać z ryżem smacznego