Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i szybko dla zapracowanych! Danie nie jest salonowe, ale dzieci chętnie wcinają i dorośli też. Łatwa do podgrzania i smakuje jeszcze lepiej na drugi dzień. Praktyczne i szybkie danie. Nazwę wymyślił mój mąż:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1055
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11090
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1055
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Składniki
Parówki kroimy w plasterki i podsmażamy. Dodajemy przeciśnięty czosnek a następnie cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy cebula zmięknie dodajemy pokrojony w kostkę pomidor a następnie kukurydzę.
Doprawiamy sporą ilością papryki. Oregano i bazylią dodajemy wg uznania no i oczywiście chili na ostry smaczek, jeśli dzieci nie jedzą z nami:)
Opcjonalnie można dodać pieczarki i/lub paprykę(jeśli mamy w lodówce)