Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli serduszek drobiowych, bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10596
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12982
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10596
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12982
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4735
Składniki
Serduszka kroimy ( jak kto woli), smażymy na patelni ok. 10-15 min
Por kroimy w krążki i dodajemy na patelnię do serduszek, chwilę smażymy.
Wlewamy 0,25 szklanki wody i 1 łyżkę koncentratu pomidorowego.Przyprawiamy, dodajemy groszek, posiekaną zieleninę .Śmietane łączymy z pozostałym koncentratem i dodajemy do serduszek, chwilę wszystko razem dusimy.
Podajemy z makaronem . SMACZNEGO:)