Do góry

Dania główne Przepis na:

Przysmak rybny z serem i ziołami.

Przysmak rybny z serem i ziołami.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1423 Ocena: 18414

Dodano:

Odsłon: 436

Przysmak rybny z serem i ziołami podany z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy. Z połowy kapusty pekińskiej, marchwi i cebuli robimy surówkę, solimy, pieprzymy, dodajemy łyżkę majonezu i mieszamy.

  2. Na rozgrzanym oleju smażymy kawałki panierowanego w serze i ziołach przysmaku rybnego. Smażymy na rumiano, około 10 minut, kilkakrotnie przewracając.

  3. Usmażone kawałki ryby podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń