Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przysmak rybny z serem i ziołami podany z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2624
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421745
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2146
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2624
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421745
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2146
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy. Z połowy kapusty pekińskiej, marchwi i cebuli robimy surówkę, solimy, pieprzymy, dodajemy łyżkę majonezu i mieszamy.
Na rozgrzanym oleju smażymy kawałki panierowanego w serze i ziołach przysmaku rybnego. Smażymy na rumiano, około 10 minut, kilkakrotnie przewracając.
Usmażone kawałki ryby podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!