Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przysmak rybny z serem i ziołami podany z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1376
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1376
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy. Z połowy kapusty pekińskiej, marchwi i cebuli robimy surówkę, solimy, pieprzymy, dodajemy łyżkę majonezu i mieszamy.
Na rozgrzanym oleju smażymy kawałki panierowanego w serze i ziołach przysmaku rybnego. Smażymy na rumiano, około 10 minut, kilkakrotnie przewracając.
Usmażone kawałki ryby podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!