Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przysmak rybny z serem i ziołami podany z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6105
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6105
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy. Z połowy kapusty pekińskiej, marchwi i cebuli robimy surówkę, solimy, pieprzymy, dodajemy łyżkę majonezu i mieszamy.
Na rozgrzanym oleju smażymy kawałki panierowanego w serze i ziołach przysmaku rybnego. Smażymy na rumiano, około 10 minut, kilkakrotnie przewracając.
Usmażone kawałki ryby podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kapusty. Smacznego!!!