Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadszedł czas na rybkę. Smaczna i aromatyczna rozpływająca się w ustach
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 684
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5895
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 611
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4841
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1048
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 841
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 684
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5895
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 611
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4841
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1048
Składniki
Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, nacieramy solą i pieprzem oraz skrapiamy dokładnie sokiem z cytryny. Odstawiamy na ok. 30 min do lodówki. W tym czasie nastawimy piekarnik do temperatury 200C. Po 30 min przyprawiamy pstrąga koprem, kolendrą i pietruszką również w środku. Przekładamy na folię aluminiową. Do środka wkładamy platerem masła i kładziemy niewielką ilość na wierzch ryby. Zawijamy w folię tworząc tak zwany rękaw. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy ok. 30 min. Po tym czasie zmniejszamy temperaturę do 160C, rozwijamy folię i pieczemy ok. 10-15 min aż skórka się przyrumieni. Podajemy z ulubionymi dodatkami