Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg w pietruszce i koperku.

Pstrąg w pietruszce i koperku.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17675

Dodano:

Odsłon: 433

Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powtórzę jeszcze nie raz:) Patelnia grillowa ,wygrana z konkursu cały czas się sprawdza,polecam patelnie firmy Ambition:)

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pstrąg w pietruszce i koperku.

Przygotowanie

  1. Przygotować nadzienie do pstrąga z natki,koperku .czosnku, papryki i pieprzu cytrynowego.

  2. Umytego pstrąga,wysuszyć w ręczniku papierowym, dać na folię aluminiową, nafaszerować zieleniną,dodać plasterki cytryny oraz masła.
    Na wierzchu również dać masło i zawinąć folię tak by pstrąg był zapakowany.
    Dać na patelnię grillową lub do piekarnika i piec około30min.z dwóch stron.

  3. Zajadać z warzywami lub z czym lubimy.

    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (15)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 31 stycznia 2018 Jaka pyszna rybka :)
Ja "ryboholik" nie mogę przejść obojętnie obok tego przepisu.

Jak widzę nie jest to raczej pstrąg tęczowy, a takie co jakiś czas dostajemy od znajomego.
Trzeba będzie przy okazji weekendu zrobić :D
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Bellapi 31 stycznia 2018 Ale żeś mi smaka narobiła lecę zaraz po łypkę :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń