Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powtórzę jeszcze nie raz:) Patelnia grillowa ,wygrana z konkursu cały czas się sprawdza,polecam patelnie firmy Ambition:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Przygotować nadzienie do pstrąga z natki,koperku .czosnku, papryki i pieprzu cytrynowego.
Umytego pstrąga,wysuszyć w ręczniku papierowym, dać na folię aluminiową, nafaszerować zieleniną,dodać plasterki cytryny oraz masła. Na wierzchu również dać masło i zawinąć folię tak by pstrąg był zapakowany. Dać na patelnię grillową lub do piekarnika i piec około30min.z dwóch stron.
Zajadać z warzywami lub z czym lubimy. Smacznego życzę!