Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powtórzę jeszcze nie raz:) Patelnia grillowa ,wygrana z konkursu cały czas się sprawdza,polecam patelnie firmy Ambition:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1462
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1462
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1639
Składniki
Przygotować nadzienie do pstrąga z natki,koperku .czosnku, papryki i pieprzu cytrynowego.
Umytego pstrąga,wysuszyć w ręczniku papierowym, dać na folię aluminiową, nafaszerować zieleniną,dodać plasterki cytryny oraz masła. Na wierzchu również dać masło i zawinąć folię tak by pstrąg był zapakowany. Dać na patelnię grillową lub do piekarnika i piec około30min.z dwóch stron.
Zajadać z warzywami lub z czym lubimy. Smacznego życzę!