Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powtórzę jeszcze nie raz:) Patelnia grillowa ,wygrana z konkursu cały czas się sprawdza,polecam patelnie firmy Ambition:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458629
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 668
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1429
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458629
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1713
Składniki
Przygotować nadzienie do pstrąga z natki,koperku .czosnku, papryki i pieprzu cytrynowego.
Umytego pstrąga,wysuszyć w ręczniku papierowym, dać na folię aluminiową, nafaszerować zieleniną,dodać plasterki cytryny oraz masła. Na wierzchu również dać masło i zawinąć folię tak by pstrąg był zapakowany. Dać na patelnię grillową lub do piekarnika i piec około30min.z dwóch stron.
Zajadać z warzywami lub z czym lubimy. Smacznego życzę!