Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pulpeciki z szyneczki
Garnek, łyżka, nóż, deska i patelnia
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1012
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1012
Składniki
Mięso wrzucamy do miski, na masełku szklimy pokrojoną w kostkę cebulkę. Mięsko i cebulę mieszamy ręką i dodajemy 2 łyżki kaszy mannej. Z masy wyrabiamy kulki odrobinę większe od piłki pingpongowej. Gotujemy bulion. Do 2/3 bulionu wrzucamy kulki a w 1/3 rozdrabniamy koncentrat. Koncentrat z bulionem łączymy i w tym sosiku gotujemy 20 min co jakiś czas obracając kuleczki. Smacznego