Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pulpeciki z szyneczki
Garnek, łyżka, nóż, deska i patelnia
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 389
Polecam.
Odsłon: 300
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 389
Składniki
Mięso wrzucamy do miski, na masełku szklimy pokrojoną w kostkę cebulkę. Mięsko i cebulę mieszamy ręką i dodajemy 2 łyżki kaszy mannej. Z masy wyrabiamy kulki odrobinę większe od piłki pingpongowej. Gotujemy bulion. Do 2/3 bulionu wrzucamy kulki a w 1/3 rozdrabniamy koncentrat. Koncentrat z bulionem łączymy i w tym sosiku gotujemy 20 min co jakiś czas obracając kuleczki. Smacznego