Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was myślę że fajny przepis na pulpety do makaronu, ryżu lub dowolnych kasz które robicie, jeśli wam się spodoba zapraszam pod podanym linkiem na blog gdzie już czeka na was przepis
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 12
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 251
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 167
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 12
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 251
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 167
Składniki
Do miski dodać wszystkie składniki i wyrobić na jednolita masę, pozostawić na 15 minut aby bułka napęczniała
Po wyznaczonym czasie podsmażyć pulpeciki z każdej strony na złoty kolor a w międzyczasie wstawić wodę z suszonymi warzywami i przyprawą uniwersalną aby się zagotowała. Następnie dodać pulpety i na wolnym ogniu gotować do miękkości dodanej włoszczyzny
Ugotowane pulpety zalać przygotowanym sosem zamieszać i doprowadzić do powstania sosu, zdjąć z ognia