Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w młodej kapuście. Pyszny sezonowy obiad
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8429
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6810
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4660
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327210
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8429
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6810
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4660
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327210
Składniki
W misce umieszczam mięso i dodaję wszystkie przyprawy. Dokładnie mieszam i obtaczam w mące. Na oleju smażę pulpety z każdej strony i ściągam. Na tym samym tłuszczu podsmażam cebulę, marchew i poszatkowaną kapustę. Po ok. 10 minutach dodaję pulpeciki, podlewam wodą i duszę ok. 30 minut. Na koniec lekko zagęszczam wodą i mąką. Dodaję sól, pieprz i koper.