Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i niedrogie w wykonaniu danie na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1728
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1525
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1488
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1728
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1525
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1488
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1786
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę, parówki i cebulę bardzo drobno posiekać.
Następnie wymieszać z resztą składników, przyprawić do smaku i formować okrągłe pulpety.Gotować przez 5 minut w osolonej wodzie i podawać z dowolnym sosem do obiadu.