Do góry

Dania główne Przepis na:

Pulpety wątróbkowo- parówkowe

Pulpety wątróbkowo- parówkowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2385 Ocena: 15421

Dodano:

Odsłon: 606

Smaczne i niedrogie w wykonaniu danie na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Wątróbkę, parówki i cebulę bardzo drobno posiekać.

  2. Następnie wymieszać z resztą składników, przyprawić do smaku i formować okrągłe pulpety.Gotować przez 5 minut w osolonej wodzie i podawać z dowolnym sosem do obiadu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń