Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety z warzywami w sosie pomidorowym podane z ziemniaczkami
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22875
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 169
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 509
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22875
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 169
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 509
Składniki
Cebule, posiekać i podsmażyć. Mięso przełożyć do miski dodać do niego podsmażoną cebulę, startą na tarce cukinie, pokrojoną w drobną kostkę paprykę, posiekaną natkę pietruszki, starty 1 ząbek czosnku, jajko i bułkę tartą. Dodać majonez, musztardę, doprawić papryką mieloną słodką i ostrą, solą, pieprzem, dodać bazylię oregano. Wymieszać, z powstałej masy uformować małe klopsiki i podsmażyć. W garnku zagotować bulion, dodać koncentrat pomidorowy i pomidory w puszce, starty czosnek, doprawić solą, pieprzem, bazylią, oregano. Dorzucić podsmażone pulpeciki. Chwilkę razem podgotować i gotowe!