Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję wykorzystanie zakupionego placka pita, który jest bardzo dobry do różnych kompozycji smakowych .
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3411
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34192
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1408
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3411
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34192
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1408
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Składniki
Tak jak widzimy na zdjęciu wszystkie składniki kroimy na małe kawałki. Możemy dodać jeszcze inne wg. Waszeg uznania.
Placek pita podgrzewam w kuchni mikrofalowej 1 minuta i rozcinam od środka.
Do środka wkładam wszystkie składniki mieszając i dodając kechup oraz remoladę. Ważne by farsz był ciepły lub gorący.
I tak oto wygląda efekt mojej krótkiej pracy. Polecam i życzę smaczego.