Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję wykorzystanie zakupionego placka pita, który jest bardzo dobry do różnych kompozycji smakowych .
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16811
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 92
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 312
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 830
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23596
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16811
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 92
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 312
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 830
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23596
Składniki
Tak jak widzimy na zdjęciu wszystkie składniki kroimy na małe kawałki. Możemy dodać jeszcze inne wg. Waszeg uznania.
Placek pita podgrzewam w kuchni mikrofalowej 1 minuta i rozcinam od środka.
Do środka wkładam wszystkie składniki mieszając i dodając kechup oraz remoladę. Ważne by farsz był ciepły lub gorący.
I tak oto wygląda efekt mojej krótkiej pracy. Polecam i życzę smaczego.