Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję wykorzystanie zakupionego placka pita, który jest bardzo dobry do różnych kompozycji smakowych .
To białe, delikatne mięso z kurczaka jest bardzo smaczne i soczyste idealnie...
Odsłon: 5404
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 891
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 891
Składniki
Tak jak widzimy na zdjęciu wszystkie składniki kroimy na małe kawałki. Możemy dodać jeszcze inne wg. Waszeg uznania.
Placek pita podgrzewam w kuchni mikrofalowej 1 minuta i rozcinam od środka.
Do środka wkładam wszystkie składniki mieszając i dodając kechup oraz remoladę. Ważne by farsz był ciepły lub gorący.
I tak oto wygląda efekt mojej krótkiej pracy. Polecam i życzę smaczego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Udka faszerowane
Dania główne
Kociołek boloński
Dania główne
Szybkie danie z kurczakiem i makaronem
Dania główne
Roladki wieprzowe
Udka faszerowane
bardzo lubię takie udka, zmieniając składniki, za kazdym razem otrzymamy inne...
Odsłon: 36
Kociołek boloński
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 8889