Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam to już drugi raz, wszystkim smakowało, może być na obiad lub na kolacje. Polecam.
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1404
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 338
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1404
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 338
Składniki
Pierś pokroić w kostkę, dodać jajka, vegetę i majonez, mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz starty na dużych oczkach ser żółty. Wszystkie składniki wymieszać w misce, aż do momentu sklejania się. Smażyć na rozgrzanym oleju, formując placuszki (takie jak ziemniaczane). Smażyć z obu stron, aż się zarumienią. Placki najlepiej smakują podane tuż po usmażeniu.