Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny sos grzybowy, który będzie idealnie pasował do makaronu typu spaghetti Do sosu dałam podgrzybki oraz prawdziwki, ale do sosu można oczywiście dać maślaki, kanie, kozaki czy rydze.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13125
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5772
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7376
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13125
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5772
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7376
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i wypłukać kilkakrotnie w wodzie a następnie przełożyć na durszlak. Na rozgrzaną patelnię wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę ją zeszklić a następnie dodać grzyby z durszlaka. Grzyby z cebulą smażyć ok 20 minut, do smaku dodać sól oraz pieprz. Pod koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek, posiekaną pietruszkę oraz śmietankę. Całość przemieszać i dusić ok 2-3 minuty. Smacznego!