Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny sos grzybowy, który będzie idealnie pasował do makaronu typu spaghetti Do sosu dałam podgrzybki oraz prawdziwki, ale do sosu można oczywiście dać maślaki, kanie, kozaki czy rydze.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i wypłukać kilkakrotnie w wodzie a następnie przełożyć na durszlak. Na rozgrzaną patelnię wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę ją zeszklić a następnie dodać grzyby z durszlaka. Grzyby z cebulą smażyć ok 20 minut, do smaku dodać sól oraz pieprz. Pod koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek, posiekaną pietruszkę oraz śmietankę. Całość przemieszać i dusić ok 2-3 minuty. Smacznego!