Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny sos grzybowy, który będzie idealnie pasował do makaronu typu spaghetti Do sosu dałam podgrzybki oraz prawdziwki, ale do sosu można oczywiście dać maślaki, kanie, kozaki czy rydze.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i wypłukać kilkakrotnie w wodzie a następnie przełożyć na durszlak. Na rozgrzaną patelnię wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę ją zeszklić a następnie dodać grzyby z durszlaka. Grzyby z cebulą smażyć ok 20 minut, do smaku dodać sól oraz pieprz. Pod koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek, posiekaną pietruszkę oraz śmietankę. Całość przemieszać i dusić ok 2-3 minuty. Smacznego!