Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaprezentuję wam pyzy ziemniaczane z farszem z pasztetowej po przepis zapraszam pod podanym linkiem gdzie pokieruje was na blog kuchnia domowa agi
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 240
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44645
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 240
Składniki
Ugotować ziemniaki w osolonej wodzie a następnie przygotować farsz z pasztetowej dodając do niej składniki oraz ostygniętą podsmażoną cebulę
Po przygotowaniu dłonie zamoczyć odrywać masę ziemniaczaną dowolną wielkość na nią kłaść farsz, zakleić i uformować pyzę
Przygotowane wszystkie pyzy układać na ścierce posypanej delikatnie mąką, następnie osolić wodę zagotować, wkładać pyzy jak wypłyną na wierzch gotować na wolnym ogniu przez 10 minut wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Gotowe pyzy podawać z dowolną okrasą