Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaprezentuję wam pyzy ziemniaczane z farszem z pasztetowej po przepis zapraszam pod podanym linkiem gdzie pokieruje was na blog kuchnia domowa agi
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Ugotować ziemniaki w osolonej wodzie a następnie przygotować farsz z pasztetowej dodając do niej składniki oraz ostygniętą podsmażoną cebulę
Po przygotowaniu dłonie zamoczyć odrywać masę ziemniaczaną dowolną wielkość na nią kłaść farsz, zakleić i uformować pyzę
Przygotowane wszystkie pyzy układać na ścierce posypanej delikatnie mąką, następnie osolić wodę zagotować, wkładać pyzy jak wypłyną na wierzch gotować na wolnym ogniu przez 10 minut wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Gotowe pyzy podawać z dowolną okrasą