Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaprezentuję wam pyzy ziemniaczane z farszem z pasztetowej po przepis zapraszam pod podanym linkiem gdzie pokieruje was na blog kuchnia domowa agi
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31096
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 80
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5636
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31096
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 80
Składniki
Ugotować ziemniaki w osolonej wodzie a następnie przygotować farsz z pasztetowej dodając do niej składniki oraz ostygniętą podsmażoną cebulę
Po przygotowaniu dłonie zamoczyć odrywać masę ziemniaczaną dowolną wielkość na nią kłaść farsz, zakleić i uformować pyzę
Przygotowane wszystkie pyzy układać na ścierce posypanej delikatnie mąką, następnie osolić wodę zagotować, wkładać pyzy jak wypłyną na wierzch gotować na wolnym ogniu przez 10 minut wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Gotowe pyzy podawać z dowolną okrasą