Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zaprezentuję wam pyzy ziemniaczane z farszem z pasztetowej po przepis zapraszam pod podanym linkiem gdzie pokieruje was na blog kuchnia domowa agi
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1379
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1379
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Składniki
Ugotować ziemniaki w osolonej wodzie a następnie przygotować farsz z pasztetowej dodając do niej składniki oraz ostygniętą podsmażoną cebulę
Po przygotowaniu dłonie zamoczyć odrywać masę ziemniaczaną dowolną wielkość na nią kłaść farsz, zakleić i uformować pyzę
Przygotowane wszystkie pyzy układać na ścierce posypanej delikatnie mąką, następnie osolić wodę zagotować, wkładać pyzy jak wypłyną na wierzch gotować na wolnym ogniu przez 10 minut wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej
Gotowe pyzy podawać z dowolną okrasą