Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i szybkie w wykonaniu danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8715
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8715
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Szpinak przekładamy do większego garnka, dodajemy masło, i czosnek przecisnięty przez praskę- gotujemy na małym ogniu. Pod koniec dodajemy śmietanę i doprawiamy przyprawami.
Ugotowany makaron (nie oblewamy zimną wodą) przekładamy do garnka ze szpinakiem i dokładnie mieszamy. Gotowe i życze smacznego:)