Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8580
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8580
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Składniki
Dynie obrać ze skórki i pestek, pokroić w drobną kostkę i rozgotować ja na małym ogniu.
Tak rozgotowaną dynię odmierzyć w szklance, dodać kefir, proszek do pieczenia, jajka i pokrojone w talarki jabłka.
Wszystko ze sobą dokładnie wymieszać i smażyć na małym ogniu.
Podać z plastrami jabłek i żurawiną.