Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12708
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 895
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12708
Składniki
Dynie obrać ze skórki i pestek, pokroić w drobną kostkę i rozgotować ja na małym ogniu.
Tak rozgotowaną dynię odmierzyć w szklance, dodać kefir, proszek do pieczenia, jajka i pokrojone w talarki jabłka.
Wszystko ze sobą dokładnie wymieszać i smażyć na małym ogniu.
Podać z plastrami jabłek i żurawiną.