Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, smaczny deser, można również zastosować jako danie główne lub na śniadanie, ponadto z borówką leśną również zdrowy. Uwielbiany przez moich wnuków. Nie mogą przestać jeść, dorośli również.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Mąkę przesiej, dokładnie wymieszaj z resztą składników i szklanką jabłek prażonych i odstaw na chwilę. Placki smaż na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Odsącz na ręczniku papierowym nadmiar oleju. Podawaj gorące, posypane cukrem pudrem lub z lubianą konfiturą.