Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, smaczny deser, można również zastosować jako danie główne lub na śniadanie, ponadto z borówką leśną również zdrowy. Uwielbiany przez moich wnuków. Nie mogą przestać jeść, dorośli również.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Składniki
Mąkę przesiej, dokładnie wymieszaj z resztą składników i szklanką jabłek prażonych i odstaw na chwilę. Placki smaż na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Odsącz na ręczniku papierowym nadmiar oleju. Podawaj gorące, posypane cukrem pudrem lub z lubianą konfiturą.