Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Przygotować zalewę: 3 łyzki wódki , 2 łyzeczki imbiru , 2 łyżeczki maggi. Filety z kurczaka pokroić w kostkę ,marynować ok 2 godz. Dusić w rondlu na oliwie z oliwek. Marchew , pietruszkę zetrzeć , paprykę pokroić w kostkę , poddusić na oliwie w osobnym rondlu. Odparować nadmiar płynu. 2 cebule , 75 dag pieczarek . Pokroić w kostkę , dodać fasolkę szparagową , puszkę kukurydzy , poddusić na oliwie w osobnym rondlu. . Ryż do risotto zeszklić na patelni , zalać bulionem warzywnym , mieszając ,czekać aż ryż wchłonie bulion. Wszystkie składniki połączyć , doprawić solą i pieprzem , poddusić końcowo.