Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Przygotować zalewę: 3 łyzki wódki , 2 łyzeczki imbiru , 2 łyżeczki maggi. Filety z kurczaka pokroić w kostkę ,marynować ok 2 godz. Dusić w rondlu na oliwie z oliwek. Marchew , pietruszkę zetrzeć , paprykę pokroić w kostkę , poddusić na oliwie w osobnym rondlu. Odparować nadmiar płynu. 2 cebule , 75 dag pieczarek . Pokroić w kostkę , dodać fasolkę szparagową , puszkę kukurydzy , poddusić na oliwie w osobnym rondlu. . Ryż do risotto zeszklić na patelni , zalać bulionem warzywnym , mieszając ,czekać aż ryż wchłonie bulion. Wszystkie składniki połączyć , doprawić solą i pieprzem , poddusić końcowo.