Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada omletowa z kurczakiem i pieczarkami
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 836
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 836
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 158
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Jajka rozbić, dodać ser i majonez. Wszystko wymieszać razem i wylać na blachę. (25x36 ) wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok. 15 min w temp. 180 st. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Cebulę zeszklić na patelni. Do cebuli dodać obrane, pokrojone pieczarki. Całość dusić, pod koniec dodać sól i pieprz. Pierś umyć, osuszyć, rozbić cienko, oprószyć solą i pieprzem. Pierś wyłożyć na gorący omlet, na niej ułożyć pieczarki i zwinąć jak roladę. Piec ok. 25 min w temp. 180 st.