Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki, które przyrządza się w 30 minut a ich smak jest niesamowity.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Na każdy kawałek mięsa układamy po połowie plasterka sera żółtego oraz plasterek salami.
4. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą. 6. Na koniec łączymy z musztardą oraz ketchupem. 7. Łyżkę gotowego farszu nakładamy na środek salami.
8. Zawijamy roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce tartej. 9. Smażymy na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.