Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 915 Ocena: 10569
Dodano: 25.03.2020
Odsłon: 3512
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Na każdy kawałek mięsa układamy po połowie plasterka sera żółtego oraz plasterek salami.
4. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy bardzo drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Na koniec łączymy z musztardą oraz ketchupem.
7. Łyżkę gotowego farszu nakładamy na środek salami.
8. Zawijamy roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju.
10. Roladki gotowe.
11. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Nevermore 25 marca 2020Zgłoś do usunięcia
To ma w naturze, więc tłumaczyć nie muszę ;) Fajny pomysł na schabik, a u nas się marnuje od paru dni, buuu ;p0 Kto głosował? | Odpowiedz