Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki drobiowe z koperkiem i masłem, pasujące niemal z każdym dodatkiem a ich smak rozpływa się w ustach.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8854
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41737
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4878
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45790
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8854
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41737
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4878
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45790
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz czosnkiem. 2. Masło kroję w słupki, koperek drobno siekam. 3. Na każdym kawałku mięsa układam na środku masło, posypuję koperkiem i zwijam w roladki.
4. Każdą roladkę owijam ciasno folią i chowam do lodówki na dwie godziny. 5. Po tym czasie roladki panieruję w mące, w jajku roztrzepanym widelcem, następnie w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 7. Smacznego.