Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki drobiowe z koperkiem i masłem, pasujące niemal z każdym dodatkiem a ich smak rozpływa się w ustach.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104187
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2027
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5894
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5895
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104187
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2027
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5894
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5895
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz czosnkiem. 2. Masło kroję w słupki, koperek drobno siekam. 3. Na każdym kawałku mięsa układam na środku masło, posypuję koperkiem i zwijam w roladki.
4. Każdą roladkę owijam ciasno folią i chowam do lodówki na dwie godziny. 5. Po tym czasie roladki panieruję w mące, w jajku roztrzepanym widelcem, następnie w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 7. Smacznego.