Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki drobiowe z koperkiem i masłem, pasujące niemal z każdym dodatkiem a ich smak rozpływa się w ustach.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 841
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2837
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1688
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14601
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 841
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2837
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1688
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14601
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz czosnkiem. 2. Masło kroję w słupki, koperek drobno siekam. 3. Na każdym kawałku mięsa układam na środku masło, posypuję koperkiem i zwijam w roladki.
4. Każdą roladkę owijam ciasno folią i chowam do lodówki na dwie godziny. 5. Po tym czasie roladki panieruję w mące, w jajku roztrzepanym widelcem, następnie w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 7. Smacznego.