Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które świetnie sprawdzi się na obiad , zamiast schabowych.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11245
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13470
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5238
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4106
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11245
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6465
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5459
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13470
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5238
Składniki
Pierś kroję jakna większe kotlety.Rozbijam ,sole, pieprze , skraplam sosem sojowym i posypuję papryką.
Masło i mozzarellę kroję w kostki , układam na kotletach. Szczypiorek drobno siekam i posypuję obok masła. Wszystko zwijam jak roladki.
Na patelni rozgrzewam olej. Roladki ubtaczam w mące , roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Smażę na małym ogniu , aby dobrze się przesmażyły.