Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne dla wielbicieli mięs na słodko. Uwielbiamy takie połączenia.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4251
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7244
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85472
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4251
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7244
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85472
Składniki
Filety z kurczaka oczyszczamy, płuczemy, lekko rozbijamy, nacieramy przyprawą i wstawiamy na noc do lodówki. Następnie z jednej strony smarujemy musztardą, zwijamy, oprószamy mąką, zanurzamy w rozbełtanym jajku, obtaczamy w bułce tartej. Obsmażamy, zawijamy w folię i zapiekamy 40 min w piekarniku rozgrzanym do temp 180°C.