Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne dla wielbicieli mięs na słodko. Uwielbiamy takie połączenia.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1714
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 313
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 599
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1714
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 313
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 599
Składniki
Filety z kurczaka oczyszczamy, płuczemy, lekko rozbijamy, nacieramy przyprawą i wstawiamy na noc do lodówki. Następnie z jednej strony smarujemy musztardą, zwijamy, oprószamy mąką, zanurzamy w rozbełtanym jajku, obtaczamy w bułce tartej. Obsmażamy, zawijamy w folię i zapiekamy 40 min w piekarniku rozgrzanym do temp 180°C.