Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie, zjadane z apetytem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1682
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421040
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1940
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1682
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421040
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1940
Składniki
Mięso pokroić na cienkie płaty. Delikatnie rozbić przez folię by nie uszkodzić włókien. Oprószyć przyprawami i odstawić do lodówki na godzinę. Na rozgrzanym maśle podsmażyć drobno pokrojone pieczarki z cebulką. Doprawić. Odparować nadmiar płynu.Dodać starty, żółty ser . Przestudzić. Na każdym płacie mięsa położyć farsz, ciasno zwijać. Można spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i drobno zmielonej bułce. Smażyć na niezbyt silnym ogniu z obu stron. Podałam z ziemniakami I fasolką szparagową.