Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie, zjadane z apetytem.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Składniki
Mięso pokroić na cienkie płaty. Delikatnie rozbić przez folię by nie uszkodzić włókien. Oprószyć przyprawami i odstawić do lodówki na godzinę. Na rozgrzanym maśle podsmażyć drobno pokrojone pieczarki z cebulką. Doprawić. Odparować nadmiar płynu.Dodać starty, żółty ser . Przestudzić. Na każdym płacie mięsa położyć farsz, ciasno zwijać. Można spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i drobno zmielonej bułce. Smażyć na niezbyt silnym ogniu z obu stron. Podałam z ziemniakami I fasolką szparagową.