Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie szpinaku z piersią kurczaka komponuje się bardzo dobrze i smacznie. Dlatego warto, dla tych , którzy nie lubią szpinaku, przemycić go w takiej formie. Myślę, że zmienią zdanie i swoje gusta smakowe, co do tego zielonego i wartościowego warzywa. Polecam przepis niezbyt skomplikowany i warty wypróbowania.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6910
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5136
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2139
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6910
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5136
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2139
Składniki
Pierś z kurczaka płuczemy. Każdą polówkę należy przekroić na połowę i lekko rozbić. Przyprawić sosem sojowym lub przyprawą do kurczaka. Szpinak przygotować wg. przepisu na tej stronie: http://wkuchennymoknieewy.blogspot.com/2015/09/szpinak-z-serem-fetta-i-piersia-z.html Rozłożyć na płatach z piersi. Zwinąć w rulon i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 200 stopniach C ok.40 min.