Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko ładnie wyglądają ale świetnie smakują.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18461
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7049
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30608
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29351
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18461
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7049
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30608
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29351
Składniki
Filety rozbić na cienkie kotlety. Z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Szpinak rozmrozić na małym ogniu, doprawić solą, pieprzem, czosnkiem. Zostawić do przestygnięcia. Szpinak rozprowadzić na całym filecie, zwijać roladki, spiąć wykałaczkami. Roladki obtoczyć w jajku, bułce i smażyć na złoty kolor.