Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko ładnie wyglądają ale świetnie smakują.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2309
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18057
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2042
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2309
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18057
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2042
Składniki
Filety rozbić na cienkie kotlety. Z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Szpinak rozmrozić na małym ogniu, doprawić solą, pieprzem, czosnkiem. Zostawić do przestygnięcia. Szpinak rozprowadzić na całym filecie, zwijać roladki, spiąć wykałaczkami. Roladki obtoczyć w jajku, bułce i smażyć na złoty kolor.