Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki drobiowe faszerowane słodką marchewką są tak pyszne aż rozpływają się nam ustach.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy. 2. Układamy na każdym kawałku mięsa plasterek sera i łyżkę groszku z marchewką.
3. Zawijamy w roladki. 4. Panierujemy w mące, następnie w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 5. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.