Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki drobiowe faszerowane słodką marchewką są tak pyszne aż rozpływają się nam ustach.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 902
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 902
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 79
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, solimy. 2. Układamy na każdym kawałku mięsa plasterek sera i łyżkę groszku z marchewką.
3. Zawijamy w roladki. 4. Panierujemy w mące, następnie w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 5. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.