Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty, szybki sposób na roladki którymi, możemy zaskoczyć gości. Wyglądają obłędnie, a ich smak jest niesamowity i nietypowy. Polecam szczególnie dla miłośników kebabów- gyrosów.
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 133
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 491
Lekka i pełna smaku galareta. Mięso na indyczych golonkach jest niezwykle soc...
Odsłon: 242
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 133
Na rodzinny obiad. Słodkokwaśny dodatek owoców świetnie komponuje się z mięse...
Odsłon: 491
Lekka i pełna smaku galareta. Mięso na indyczych golonkach jest niezwykle soc...
Odsłon: 242
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Paprykę myję, usuwam nasiona i drobno kroję. Ogórki kroję w kostkę a kukurydze odlewam z zalewy. Warzywa przekładam do miseczki, dodaję majonez oraz ketchup. Dokładnie mieszam. Gotowy farsz nakładam po łyżce na środku każdego kawałka mięsa.
3. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 4. Smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Roladki gotowe. 6. Smacznego.