Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone owinięte w kapuście, panierowane w bułce tartej. Idealne na imprezy, spotkania rodzinne.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
1. Mięso mielone przekładam do miski. Dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę, obraną startą na tarce o dużych oczkach marchew. Wbijam jedno jajko, wsypuję majeranek, sól, paprykę ostrą, wlewam śmietanę i wyrabiam masę mięsną.
2. Liście kapusty obgotowuję, usuwam twarde części i rozkładam. 3. Na każdym liściu kapusty układam mięso, zwijam w roladki.
4. Następnie panieruję w mące pszennej, w roztrzepanym widelcem jajku i bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.