Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i pyszne.
Przepis dnia
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szc...
Odsłon: 42765
Pyszna ryba w sam raz na Święta
Odsłon: 4321
W wielu krajach od Polski po Grecję , Japonię i Antypody jednym z istotnych d...
Odsłon: 268
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 84
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 84
Składniki
Rybę przyprawić według uznania. Na każdy filet ułożyć plaster sera, szynki. Zrolować i spiąć wykałaczką. Wstawić pionowo do naczynia żaroodpornego.
Rozpuścić masło, polać rybę.
W miseczce wymieszać bułkę z płatkami migdałowymi i posypać rybę. Przykryć i piec 30 minut. Następnie odkryć i piec jeszcze ok. 10 minut. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Tanioszki
Dania główne
Kluski tarte
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Tanioszki
Tanie potrawy wcale nie muszą być mdłe i pozbawione smaku. Tanioszki zawładną...
Odsłon: 1377
Kluski tarte
Kluski tarte powstają ze startych na tarce surowych ziemniaków. Po ugotowaniu...
Odsłon: 229