Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 911
Składniki
Rybę przyprawić według uznania. Na każdy filet ułożyć plaster sera, szynki. Zrolować i spiąć wykałaczką. Wstawić pionowo do naczynia żaroodpornego.
Rozpuścić masło, polać rybę.
W miseczce wymieszać bułkę z płatkami migdałowymi i posypać rybę. Przykryć i piec 30 minut. Następnie odkryć i piec jeszcze ok. 10 minut. Smacznego.