Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 43
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 461
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 43
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 461
Składniki
Rybę przyprawić według uznania. Na każdy filet ułożyć plaster sera, szynki. Zrolować i spiąć wykałaczką. Wstawić pionowo do naczynia żaroodpornego.
Rozpuścić masło, polać rybę.
W miseczce wymieszać bułkę z płatkami migdałowymi i posypać rybę. Przykryć i piec 30 minut. Następnie odkryć i piec jeszcze ok. 10 minut. Smacznego.