Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Rybę przyprawić według uznania. Na każdy filet ułożyć plaster sera, szynki. Zrolować i spiąć wykałaczką. Wstawić pionowo do naczynia żaroodpornego.
Rozpuścić masło, polać rybę.
W miseczce wymieszać bułkę z płatkami migdałowymi i posypać rybę. Przykryć i piec 30 minut. Następnie odkryć i piec jeszcze ok. 10 minut. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

ewisienka22 13 września 2011Zgłoś do usunięcia
No tak, tak, pyyyyszna panga! Antybiotyki, środki grzybobójcze, chemikalia wspomagające rozmnażanie, ułatwiające hodowlę, woda z najbrudniejszej rzeki świata to naprawdę świetny pomysł na obiad. Smacznego!0 Kto głosował? | Odpowiedz