Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe panierowane z musztardą, szynką i serkiem topionym to świetna propozycja na fajny obiad lub ciepłą przystawkę na domową imprezę. Roladki są bardzo proste w przygotowaniu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Składniki
Schab kroimy na plastry mniej więcej na jeden cm. Następnie rozbijamy i przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do kotletów schabowych, ale możemy użyć ulubionej przyprawy. Każdy plaster schabu smarujemy łyżeczką musztardy, następnie układamy plaster szybki i na koniec smarujemy jedną łyżeczką serka topionego. Tak przygotowane plastry schabu zwijamy w ruloniki. Kotlety następnie panierujemy w jajku i bułce tartej. Ja użyłam bułki tartej bezglutenowej, ale oczywiście możemy użyć normalnej. Roladki smażymy z każdej strony na małym ogniu na złoty ładny kolor. Roladki gotowe Smacznego