Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
            Roladki schabowe panierowane z musztardą, szynką i serkiem topionym to świetna propozycja na fajny obiad lub ciepłą przystawkę na domową imprezę. Roladki są bardzo proste w przygotowaniu.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36025
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1319
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36025
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1319
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1800
        
        
                Składniki
Schab kroimy na plastry mniej więcej na jeden cm. Następnie rozbijamy i przyprawiamy. Ja użyłam przyprawy do kotletów schabowych, ale możemy użyć ulubionej przyprawy. Każdy plaster schabu smarujemy łyżeczką musztardy, następnie układamy plaster szybki i na koniec smarujemy jedną łyżeczką serka topionego. Tak przygotowane plastry schabu zwijamy w ruloniki. Kotlety następnie panierujemy w jajku i bułce tartej. Ja użyłam bułki tartej bezglutenowej, ale oczywiście możemy użyć normalnej. Roladki smażymy z każdej strony na małym ogniu na złoty ładny kolor. Roladki gotowe Smacznego