Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z pysznym środkiem panierowane i smażone smakują rewelacyjnie. Roladki bardzo smaczne , a mięsko kruche i soczyste. Mogą być smacznym daniem na świątecznym stole.
nóż, tłuczek, patelnia , talerze do panierki,
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231896
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231896
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Kawałek schabu pokroić na plastry następnie opłukać, osuszyć. Każdy plaster schabu rozbić tłuczkiem tak by nie porobić dziur. Posmarować z wierzchu musztardą, oprószyć solą i pieprzem , a także posiekaną zieloną pietruszką. Na każdym plastrze ułożyć plaster szynki, sera, kawałek cebuli oraz oczyszczoną pokrojoną paprykę czerwoną. Następnie plastry ciasno zwinąć w roladę. Każdą roladę panierować najpierw w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju kokosowym z każdej strony na złoty, rumiany kolor. Podawać do drugiego dania lub jako smaczną przekąskę.