Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z pysznym środkiem panierowane i smażone smakują rewelacyjnie. Roladki bardzo smaczne , a mięsko kruche i soczyste. Mogą być smacznym daniem na świątecznym stole.
nóż, tłuczek, patelnia , talerze do panierki,
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Składniki
Kawałek schabu pokroić na plastry następnie opłukać, osuszyć. Każdy plaster schabu rozbić tłuczkiem tak by nie porobić dziur. Posmarować z wierzchu musztardą, oprószyć solą i pieprzem , a także posiekaną zieloną pietruszką. Na każdym plastrze ułożyć plaster szynki, sera, kawałek cebuli oraz oczyszczoną pokrojoną paprykę czerwoną. Następnie plastry ciasno zwinąć w roladę. Każdą roladę panierować najpierw w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju kokosowym z każdej strony na złoty, rumiany kolor. Podawać do drugiego dania lub jako smaczną przekąskę.