Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z pysznym środkiem panierowane i smażone smakują rewelacyjnie. Roladki bardzo smaczne , a mięsko kruche i soczyste. Mogą być smacznym daniem na świątecznym stole.
nóż, tłuczek, patelnia , talerze do panierki,
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24792
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5950
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 165
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24792
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5950
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 165
Składniki
Kawałek schabu pokroić na plastry następnie opłukać, osuszyć. Każdy plaster schabu rozbić tłuczkiem tak by nie porobić dziur. Posmarować z wierzchu musztardą, oprószyć solą i pieprzem , a także posiekaną zieloną pietruszką. Na każdym plastrze ułożyć plaster szynki, sera, kawałek cebuli oraz oczyszczoną pokrojoną paprykę czerwoną. Następnie plastry ciasno zwinąć w roladę. Każdą roladę panierować najpierw w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju kokosowym z każdej strony na złoty, rumiany kolor. Podawać do drugiego dania lub jako smaczną przekąskę.