Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabowe. Kilka prostych składników i pyszne roladki lądują na twoim talerzu, Spróbuj i przekonaj się sam.
Polecam.
Odsłon: 366
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1386
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 546
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1926
Polecam.
Odsłon: 366
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1386
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 546
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1926
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy wystające części, kroimy w dwu centymetrowe plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i smarujemy cienko musztardą.
2.. Boczek oraz ogórki kroimy w słupki a cebulę obieramy, kroimy w piórka. Nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy w roladki.
3. Mięso obtaczamy w mące, następnie smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju
4. Roladki się smażą a my robimy sos, cebulę obieramy, drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki grzyby. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Pod koniec smażenia grzybów, sos zagęszczamy mąką pszenną ( jedna łyżka) rozrobioną z musztardą oraz śmietaną, hartując wlewamy do grzybów. 6. Na koniec sos łączymy z usmażonymi roladkami.
7. Gotowe. Smacznego.