Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne roladki na niedzielny obiad.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 55
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 19
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1400
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 55
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 19
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1400
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Na każdym kotlecie ułożyć plasterek ser, boczku i dwa słupki cebuli. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami i dobrze obsmażyć na gorącym tłuszczu. Po czym mięso przełożyć do szerokiego rondla, zalać dwoma szklankami ciepłej wody i dusić na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Pod koniec duszenia podprawić śmietanką i nie gotować.