Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne roladki na niedzielny obiad.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7316
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5008
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328007
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8696
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7316
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5008
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328007
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i odłożyć do lodówki na godzinę. Następnie rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Na każdym kotlecie ułożyć plasterek ser, boczku i dwa słupki cebuli. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami i dobrze obsmażyć na gorącym tłuszczu. Po czym mięso przełożyć do szerokiego rondla, zalać dwoma szklankami ciepłej wody i dusić na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Pod koniec duszenia podprawić śmietanką i nie gotować.