Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czas na wykorzystanie zapasów z tegorocznego grzybobrania.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1778
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14321
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19455
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1778
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14321
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19455
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13134
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Cebulę obrać, drobno posiekać i smażyć na tłuszczu, następnie wrzucić borowiki, przyprawić do smaku maggi, solą i pieprzem i smażyć na wolnym ogniu 20 minut. Po czym grzyby ostudzić, kłaść łyżką na rozbity kotlet schabowy, starannie zawinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Naczynie posmarować masłem, ułożyć roladki, nakryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około godziny, pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić. Gotowe roladki podawać do obiadu polane sosem grzybowym.