Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna roladka na świąteczny obiad.
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25019
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6111
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 422
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25019
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6111
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 422
Składniki
Przygotowanie: Kotlety opłukać, osuszyć, natrzeć solą, papryką do smaku i rozbić tłuczkiem. Następnie ułożyć żurawinę i morele, skropić olejem, zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym olejem, podlać lekko wodą i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 50 minut. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić roladki.