Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z oliwkami są przepyszne.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30381
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30381
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Składniki
Przygotowanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać pieprzem i solą i na chwilę odłożyć, po czym utłuc. Następnie układać po kolei podane składniki, zwinąć ciasno w rulon i spiąć wykałaczkami. Obtaczać w mące, rozgrzać tłuszcz na patelni i obsmażyć roladki ze wszystkich stron.