Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe z tym obłędnym nadzieniem, nie maja sobie równych a sam zapach przywoła do stołu każdego domownika. Kilka prostych składników i pyszne roladki z porą lądują na twoim talerzu. Spróbuj i przekonaj się sam.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 487
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5308
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3445
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 487
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5308
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3445
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy błonki, kroimy w dwu centymetrowe plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Marchew i cukinie myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, paprykę myjemy, osuszamy, usuwamy nasiona i kroimy w kostkę. 3. Warzywa smażymy na rozgrzanym oleju. Do warzywa dodajemy pokrojone w kostkę ogórki konserwowe.
4. Następnie warzywa przekładamy do naczynia i mieszamy z startym na dużych oczkach żółtym serem.
5. Na każdym kawałku mięsa układamy po plastrze szynki i po łyżce farszu warzywnego.
6. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 7. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
8. Roladki gotowe. 9. Smacznego.