Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne roladki z indyka na niedzielny obiad.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10629
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3271
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10629
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3271
Składniki
Wykonanie: Fileta opłukać, pozbawić żyłek i dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie przeciąć wzdłuż tak aby powstały cienkie schabowe. Gotowe porcje posypać solą i pieprzem, delikatnie rozbić przykrywając folią spożywczą. Majonez, musztardę, paprykę wędzoną razem wymieszać, posmarować przygotowane mięso. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Paprykę, szpinak bardzo drobno posiekać, posypać mięso.
Na koniec posypać całość startą mozzarellą.
Zwinąć w roladkę.
Zawinąć folią aluminiową. Gotowe roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać wodą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 60 minut. Po tym czasie zlać wodę jeżeli nie odparowała, pozbyć się foli aluminiowej. Ponownie wstawić do piekarnika na około 20-30 minut by roladki się zarumieniły. SMACZNEGO.