Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne roladki z indyka na niedzielny obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 746
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8663
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 746
Składniki
Wykonanie: Fileta opłukać, pozbawić żyłek i dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie przeciąć wzdłuż tak aby powstały cienkie schabowe. Gotowe porcje posypać solą i pieprzem, delikatnie rozbić przykrywając folią spożywczą. Majonez, musztardę, paprykę wędzoną razem wymieszać, posmarować przygotowane mięso. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Paprykę, szpinak bardzo drobno posiekać, posypać mięso.
Na koniec posypać całość startą mozzarellą.
Zwinąć w roladkę.
Zawinąć folią aluminiową. Gotowe roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać wodą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 60 minut. Po tym czasie zlać wodę jeżeli nie odparowała, pozbyć się foli aluminiowej. Ponownie wstawić do piekarnika na około 20-30 minut by roladki się zarumieniły. SMACZNEGO.