Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i wyborne roladki z indyka na niedzielny obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1663
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16325
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6572
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1663
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16325
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6572
Składniki
Wykonanie: Fileta opłukać, pozbawić żyłek i dokładnie osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie przeciąć wzdłuż tak aby powstały cienkie schabowe. Gotowe porcje posypać solą i pieprzem, delikatnie rozbić przykrywając folią spożywczą. Majonez, musztardę, paprykę wędzoną razem wymieszać, posmarować przygotowane mięso. Posypać posiekaną natką pietruszki.
Paprykę, szpinak bardzo drobno posiekać, posypać mięso.
Na koniec posypać całość startą mozzarellą.
Zwinąć w roladkę.
Zawinąć folią aluminiową. Gotowe roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać wodą, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 60 minut. Po tym czasie zlać wodę jeżeli nie odparowała, pozbyć się foli aluminiowej. Ponownie wstawić do piekarnika na około 20-30 minut by roladki się zarumieniły. SMACZNEGO.