Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, Roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 147
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 18
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17344
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 147
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 18
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17344
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję plastry i rozbijam. Każdy kawałek mięsa doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Ugotowane jajka obieram, Jajka, ogórki, ser żółty ścieram na tarce o dużych oczkach. Dokładnie mieszam i układam na mięsie.
3. Mięso zwijam ciasno w roladki, panieruje w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajka i ponownie w bułce tartej. 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5.Roladki gotowe. 6. Smacznego.