Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, Roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35733
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6035
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35733
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6035
        
        
                Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję plastry i rozbijam. Każdy kawałek mięsa doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Ugotowane jajka obieram, Jajka, ogórki, ser żółty ścieram na tarce o dużych oczkach. Dokładnie mieszam i układam na mięsie.
3. Mięso zwijam ciasno w roladki, panieruje w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajka i ponownie w bułce tartej. 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5.Roladki gotowe. 6. Smacznego.