Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, Roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13213
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13213
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5470
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję plastry i rozbijam. Każdy kawałek mięsa doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Ugotowane jajka obieram, Jajka, ogórki, ser żółty ścieram na tarce o dużych oczkach. Dokładnie mieszam i układam na mięsie.
3. Mięso zwijam ciasno w roladki, panieruje w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajka i ponownie w bułce tartej. 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5.Roladki gotowe. 6. Smacznego.