Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na niedzielny obiad
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8541
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3011
Polecam.
Odsłon: 1786
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8541
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3011
Polecam.
Odsłon: 1786
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
mięso przygotowac tak jak na kotlety mielone
przygotować farsz:wędlin drobiową ser i pietruszkę pokroić i wymieszać
zwilżonymi dłońmi formować na desce (tez zwilżonej) prostokąty z mięsa,posmarować musztardą,nałozyć troche farszu i zawijac roladki,smażyc na rozgrzanym tłuszczu
Roladki podawac z duszonymi grzybami ( iest w moich przepisach) i surówka z czerwonej kapusty ( tez jest w moich przepisach)
roladki podaje również z sosem pomidorowym albo koperkowym,dobry jest równiez sos z suszonych grzybów
dobrym dodatkiem do roladek są ziemniaki z wody