Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak prostego dania.
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 602
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 60
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 51
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 602
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 60
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 51
Składniki
Mięso włożyć do miski, dodać bułkę odciśniętą z wody, cebulę, przyprawy, jajka, zagnieść na miękką masę. Na dłoni formujemy placki z mięsa mielonego, na środek każdego dodajemy po kawałku sera i formujemy roladki. Każdą roladkę owijamy boczkiem i układamy na blasze. Posypujemy natką pietruszki i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy ok. 30 w temp. 190 stopni.