Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak prostego dania.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12420
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1318
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39438
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12420
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1318
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39438
Składniki
Mięso włożyć do miski, dodać bułkę odciśniętą z wody, cebulę, przyprawy, jajka, zagnieść na miękką masę. Na dłoni formujemy placki z mięsa mielonego, na środek każdego dodajemy po kawałku sera i formujemy roladki. Każdą roladkę owijamy boczkiem i układamy na blasze. Posypujemy natką pietruszki i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy ok. 30 w temp. 190 stopni.