Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity smak prostego dania.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 394
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1975
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3939
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3830
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 394
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1975
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3939
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3830
Składniki
Mięso włożyć do miski, dodać bułkę odciśniętą z wody, cebulę, przyprawy, jajka, zagnieść na miękką masę. Na dłoni formujemy placki z mięsa mielonego, na środek każdego dodajemy po kawałku sera i formujemy roladki. Każdą roladkę owijamy boczkiem i układamy na blasze. Posypujemy natką pietruszki i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy ok. 30 w temp. 190 stopni.