Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z pory sezonowej na warzywa, młoda kapustka jest najlepsza, dlatego wykorzystałam ją jako farsz do roladek ze schabu
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 511
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 511
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1828
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno kapustę oraz pokrojoną w paseczki paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony, mieszamy do chwili roztopienia się sera
5. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa
6. Zawijamy brzegi mięsa a później zawijamy roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej 7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
8. Roladki gotowe 9. Smacznego