Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Korzystajmy z pory sezonowej na warzywa, młoda kapustka jest najlepsza, dlatego wykorzystałam ją jako farsz do roladek ze schabu
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11941
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11941
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola 2. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojoną drobno kapustę oraz pokrojoną w paseczki paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Pod koniec prużenia dodajemy serek topiony, mieszamy do chwili roztopienia się sera
5. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa
6. Zawijamy brzegi mięsa a później zawijamy roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce tartej 7. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
8. Roladki gotowe 9. Smacznego