Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała alternatywa dla tradycyjnych śląskich rolad. Mięso jest wyjątkowo delikatne i świetnie komponuje się z serem wędzonym i śliwkami.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3917
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3779
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 537
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3917
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3779
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 537
Składniki
Polędwicę kroimy na plastry i rozbijamy, posypując świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Na każdym plastrze układamy kilka śliwek i plastry wędzonego sera, a następnie zawijamy roladki.
Na patelni rozgrzewamy margarynę i obsmażamy roladki z dodatkiem posiekanej drobno cebuli. Lekko przypalamy i podlewamy wodę, aby odzyskać smak z patelni. Wyjmujemy roladki i blenderem miksujemy sos. Podajemy z kluskami śląskimi.