Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepisów na roladki nigdy nie za dużo
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Składniki
1. schab pokroić na kotlety, rozbić cienko, posolić, 2. kotlety posmarować musztardą z jednej strony, położyć plaster boczku i po kawałku cebuli, ogórka i papryki, posypać pieprzem, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, 3. kotlety obsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać resztę cebuli, podsmażyć, podlać niewielką ilością gorącej wody, wlać łyżkę sosu sojowego, dodać liśc laurowy, dusić na małym ogniu, 4.na suchej patelni zrumienić 1-2 łyżki mąki, rozprowadzić zimną wodą, 5. kotlety wyjąć z wywaru, wlać zasmażkę, zagotować, sos przetrzeć przez sitko, doprawić do smaku, włożyć roladki zagotować, smacznego