Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepisów na roladki nigdy nie za dużo
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 220
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 695
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 220
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 695
Składniki
1. schab pokroić na kotlety, rozbić cienko, posolić, 2. kotlety posmarować musztardą z jednej strony, położyć plaster boczku i po kawałku cebuli, ogórka i papryki, posypać pieprzem, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, 3. kotlety obsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać resztę cebuli, podsmażyć, podlać niewielką ilością gorącej wody, wlać łyżkę sosu sojowego, dodać liśc laurowy, dusić na małym ogniu, 4.na suchej patelni zrumienić 1-2 łyżki mąki, rozprowadzić zimną wodą, 5. kotlety wyjąć z wywaru, wlać zasmażkę, zagotować, sos przetrzeć przez sitko, doprawić do smaku, włożyć roladki zagotować, smacznego