Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa wersja rosołu. Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
"Przypalić" na patelni, połówki cebuli - wrzucić do garnka z wszystkimi innymi składnikami, zalać zimną wodą. Gotować ok. 2 godzin. Zmielić pierś i mięso z rosołu, dodać jajko, przyprawić i formować pulpety. Kulki ugotować i dorzucić do rosołu.