Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z rurkami
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1164
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 447
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1164
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 447
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Składniki
Gotujemy makaron rurki al dente. Na patelni rozpuszczamy masło. Na rozgrzane masło wrzucamy cukinię startą na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do cukini sól oraz pieprz Kiedy zblanszujemy cukinię, dodajemy czosnek posiekany na drobno oraz papryczki chilli. Całość mieszamy i dodajemy na koniec ser parmezan. Trzymamy na patelni wszystkie składniki aż do rozpuszczenia sera.