Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z rurkami
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Składniki
Gotujemy makaron rurki al dente. Na patelni rozpuszczamy masło. Na rozgrzane masło wrzucamy cukinię startą na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do cukini sól oraz pieprz Kiedy zblanszujemy cukinię, dodajemy czosnek posiekany na drobno oraz papryczki chilli. Całość mieszamy i dodajemy na koniec ser parmezan. Trzymamy na patelni wszystkie składniki aż do rozpuszczenia sera.