Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z rurkami
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 196
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 45
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 11
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 11
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 196
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 45
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 11
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 11
Składniki
Gotujemy makaron rurki al dente. Na patelni rozpuszczamy masło. Na rozgrzane masło wrzucamy cukinię startą na tarce o grubych oczkach. Dodajemy do cukini sól oraz pieprz Kiedy zblanszujemy cukinię, dodajemy czosnek posiekany na drobno oraz papryczki chilli. Całość mieszamy i dodajemy na koniec ser parmezan. Trzymamy na patelni wszystkie składniki aż do rozpuszczenia sera.