Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 82
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1282
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 82
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1282
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).