Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2252
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1363
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3525
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1176
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2252
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1363
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3525
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1176
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).