Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3938
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19925
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3050
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4268
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3938
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19925
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3050
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4268
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).