Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 27
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5680
Polecam.
Odsłon: 1102
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 154
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 445
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 27
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5680
Polecam.
Odsłon: 1102
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 154
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 445
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).