Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba bez panierki; niedrogie szybkie danie ;)
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 281
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 108
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 851
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4376
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 281
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 108
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 851
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4376
Składniki
Pangę pokroić na zgrabne poręczne porcje, oprószyć pieprzem, ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Zrobić sos: połączyć bulion z masłem i sokiem z cytryny - zmiksować na puszysto. Polać sosem rybę, na wierzch połozyć ser żółty. Zapiec w piekarniku , aż ryba będzie gotowa (ok. 25 minut).